Wilt u weten of er sprake is van letselschade? Heeft u een vraag over schadevergoeding of is er discussie over aansprakelijkheid? U kunt bij ons terecht voor hulp na een ongeval.

Wij hebben inmiddels heel veel mensen kunnen helpen. Ook slachtoffers die aanvankelijk dachten dat zij geen schadevergoeding konden claimen.  Dat kon dus wel!

Hulp na Ongeval is de rechtshulpverlener bij letselschade. Wij kijken graag voor u wat mogelijk is.

Hoe kunt u ons bereiken?

Via het contactformulier kunt u uw gegevens aan ons sturen zodat wij u kunnen bellen. U kunt daarvoor ook even contact opnemen met onze klantenservice op 088-4560123 of via WhatsApp een bericht aan ons sturen.

Wat doen wij met uw gegevens?

Wanneer u uw gegevens aan ons verstrekt neemt een van de letselschadespecialisten van Amsterdam Letselschade Advocaat contact met u op. U kunt dan aan hem of haar uw vragen stellen en bespreken wat er is gebeurd.  

Als blijkt dat u “een zaak” heeft kan een afspraak gemaakt worden om alle gevolgen (financieel en praktisch) van het ongeval in detail door te spreken. Dat kan middels een bezoek bij u thuis of op afstand (telefoon of beeldbellen).

Wanneer u verder geen hulp van ons wilt bij een schaderegeling zullen wij uw gegevens uit het systeem verwijderen.  Voor meer informatie kunt u ons privacy beleid lezen