Hulp na Ongeval is dé rechtshulpservice voor slachtoffers met letselschade. Met Amsterdam Letselschade Advocaat bieden wij een loket aan slachtoffers met letselschade in de regio Amsterdam. Hulp na Ongeval is ingeschreven in Register Letselschade.

Mark Veenstra

Mark Veenstra

Inmiddels ben ik ruim 28 jaar werkzaam als Register Expert Personenschade. Ik ben gespecialiseerd in schaderegeling bij letselschade voor slachtoffers, schadebegroting, loonschade (voor werkgevers), aansprakelijkheidsvraagstukken, toedrachtsonderzoek en meer.

marloes de schiffart

Marloes de Schiffart

Sinds 2008 ben ik werkzaam als advocaat. Ik heb mij o.a. gespecialiseerd in letselschade. Naast het juridische vlak sta ik mensen bij in hun emotioneel en persoonlijk proces. Door oog te hebben voor en ook stil te staan bij de emotionele kant van een zaak creëer ik rust en duidelijkheid voor mijn cliënten.

Als letselschade specialisten ontzorgen wij de cliënten maximaal op juridisch en financieel vlak en streven wij daarbij naar het beste resultaat. Door onze werkwijze kan de cliënt zich focussen op zijn of haar herstel. Het bieden van Hulp na Ongeval.